[ MK | EN ]

Контактирајте со Нас

Вашите Детали
Вашето Барање

Експекта Медикал ДООЕЛ - Скопје

ул.Козле бр.9а
1000 Скопје
Р.Македонија

e-mail: info@expecta.mk
тел./факс: +389 (0)2 3097 767